Image

Avis och Wallenstam i ny mobilitetssatsning

Bolag I början av nästa år erbjuds Wallenstams hyresgäster i Stockholm, Göteborg och Uppsala ett mer hållbart alternativ till att äga en bil genom Wallenstams nya avtal med Avis.
Publicerad den 6 November 2017

Genom ett nytt samarbete med Avis utökas mobilitetslösningen Wallenstam Drive och ger såväl bostads- som kommersiella hyresgäster tillgång till bil vid behov. Avtalet innebär också att Avis gör entré på den svenska marknaden med sin poolbilslösning.

Samarbetet mellan Avis och Wallenstam löper över tre år. Det innebär att från och med början av nästa år kan Wallenstams hyresgäster boka poolbil utifrån eget behov.

– Långsiktig hållbarhet är viktigt för oss och det känns förstås väldigt bra att kunna erbjuda våra hyresgäster ett bra ekonomiskt och miljömässigt alternativ till att äga en bil genom Wallenstam Drive, säger Elisabeth Vansvik, kommunikationsdirektör på Wallenstam. 

– Det här är för oss ett första och viktigt steg i Sverige avseende poolbilslösning, vilket vi ser mycket fram emot. Vi är väldigt glada att kunna genomföra denna unika satsning tillsammans med Wallenstam och bidra till ett mer hållbart resande för deras hyresgäster, säger Ole Grønvold, Management Director för Skandinavien på Avis.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige