Image

Åsa Henninge lämnar NAI Svefa för vd-tjänst

Karriär Åsa Henninge, analyschef på NAI Svefa, går vidare och blir vd för Wästbygg Projektutveckling.
Publicerad den 16 November 2017
Åsa Henninge. Bild: NAI Svefa
Åsa Henninge.

Åsa Henninge lämnar NAI Svefa efter nästan 17 år på bolaget. Hon tillträder sin nya tjänst i januari 2018.

- Vi är mycket glada att Åsa Henninge blir vd för Wästbygg Projektutveckling. Med 20 år inom fastighetsbranschen har hon en gedigen erfarenhet som passar mycket bra in i Wästbygg Projektutvecklings fortsatta arbete, säger Jörgen Andersson, koncernchef för Wästbygg Gruppen.

De senaste åren har Wästbygg Projektutveckling byggt upp en omfattande projektportfölj med projekt på flertalet orter i landet inom både hyres- och bostadsrätter såväl som samhällsfastigheter.

- Det här känns som helt rätt steg att ta. Jag kommer till en kompetent organisation med en bra projektportfölj och med ambitioner att satsa, framförallt inom bostads- och samhällsfastighetssegmentet, två segment som jag brinner för och där jag hoppas kunna bidra med erfarenhet och det kontaktnät som jag har byggt upp under åren som konsult. Det ska också bli väldigt roligt och lärorikt att jobba tillsammans med Jörgen som har varit med i koncernen länge och som kan företaget, säger Åsa Henninge.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige