Image

Arcona utser ny affärschef

Karriär Catrin Hansson blir ny affärschef på Arcona från 1 oktober. Hon har arbetat 19 år i Arcona-koncernen i olika roller, senast som projektchef i flera år.
Publicerad den 2 Oktober 2017
Catrin Hansson. Bild: Arcona
Catrin Hansson.

Catrin Hansson tar över en befintlig affärsenhet från Hans Westerholm som inom det närmaste året kommer gå i pension.

Catrin Hansson har varit med och genomfört projekt såsom WM-data Nacka Strand, kvarteret Taktäckaren, Björnkulla äldreboende och nu senast Glömstaskolan, Lindeparkens skola och den nu pågående Hägerneholmsskolan.

– Jag ser fram mot att bygga upp och utveckla affärsenheten tillsammans med mina medarbetare i nära samverkan med såväl kunder som leverantörer. Det ska bli roligt att skapa team där allas kompetenser utnyttjas på rätt sätt i våra projekt, säger Catrin Hansson.

– För ett drygt år sedan genomförde Arcona en organisationsförändring för att möjliggöra ytterligare tillväxt och för att skapa möjliga utvecklingsvägar för våra medarbetare. Catrin är mycket omtyckt av såväl kollegor som våra kunder och har visat ett stort affärsdriv. Det känns väldigt bra att hon vill vara med och utveckla Arcona vidare i en ny roll som affärschef, säger Niklas Virving, avdelningschef på Arcona.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige