Image

Ännu en lyckad räkkryssning

Event För trettonde gången i ordningen anordnade Lokalnytt och Fastighetssverige en räkkryssning i Stockholm för sina kunder. Den här gången bjöds på två nyheter; en resa på Mälaren och en magiker.
Publicerad den 21 Maj 2015

Stockholm visade sig från sin bästa sida, med strålande sol, när båten la ut från Nybrokajen på onsdagskvällen, för att denna gång åka en tur på Mälaren till Drottningholm. Gästerna bjöds under kvällen, förutom på obegränsat med räkor, på underhållning av magikern Zeth. Det var många som satt som fågelholkar när han tog fram sin kortlek och drog det ena tricket efter det andra.

- Han var riktigt underhållande, sa Johan Blomkvist från Stena Fastigheter.

- Det här var en riktigt trevlig kväll. Det var premiär för både mig och Johan och det var kul att träffa människor från branschen, sa Stefan Westin från Cramo Instant.

Även Anders Molin, TK Development, som var med för fjärde gången var nöjd:

- Det överträffade förväntningarna Det var fler människor i år igen och nya ansikten är alltid roligt. Och så var vädret på topp igen, sa han.

Johan Bäckman, säljchef på Lokalnytt och Fastighetssverige var konferancier:

- Det blev som vanligt jackpot med vädret och det var bra uppslutning. Det var en fullträff på nytt, sa han.

Även Rolf Andersson, vd på Lokalnytt och Fastighetssverige var nöjd:
- Det här känns som vanligt helt fantastiskt. Som vanligt har vi tur med vädret. Det var bra mat och mycket bra underhållning. Jag är supernöjd, det har varit en dunderkväll och jag ser redan fram emot nästa år, sa han.

- Rasmus Thedin
rasmus@lokalnytt.se

Ämnen

Fastighetssverige på Branschguiden

Fastighetssverige är Nordens ledande mediekanal i den kommersiella bygg- och fastighetsbranschen.

Vi skickar ut ett dagligt nyhetsbrev med nyheter från sajten fastighetssverige.se. Nyhetsbrevet har drygt 50 000 läsare och utkommer måndag-lördag.

Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspråkig sajt med ett nyhetsbrev som når 70 000 läsare i såväl Norden som övriga världen.

Inom koncernen finns också lokalnytt.se som är landets ledande marknadsplats för lediga lokaler. Lokalnytt står också bak...

Läs mer om Fastighetssverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige