Image

Annika Winsth om det makroekonomiska läget

Fastighetskvinnan Annika Winsth, Sveriges kanske mest välrenommerade ekonom, ger sin syn på det ekonomiska läget i världen och landet på seminariet Fastighetskvinnan den 1 september.
Publicerad den 20 Juni 2016
Annika Winsth. Bild: Nordea
Annika Winsth.

Världsekonomin blir alltmer komplex och sammansatt. Vilka risker är de viktigaste? Vad händer i Kina och USA och hur påverkar det oss?

Nordeas chefsekonom Annika Winsth kommer att ge sin syn på det intressanta ekonomiska läget som det är den 1 september då Fastighetskvinnan genomförs på Grand Hotel i Stockholm.

Fastighetskvinnan är ett affärsseminarium som även behandlar mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet. Unikt för seminariet är att de flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Bland de övriga talarna märks bland andra samtliga kvinnliga fastighets-vd:ar på börsen – Biljana Pehrsson, Annica Ånäs, Anette Frumerie och Eva Landén – NCC:s koncernchef Peter Wågström och Skanskas vice vd Anders Danielsson och Peabs personaldirektör Tina Hermansson Berg.

Även om namnet är Fastighetskvinnan så riktar sig det här eventet till både kvinnor och män – till alla som är intresserade av den kommersiella fastighetsmarknaden.

Du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







Partners:











Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige