Image

Amhult 2 hyr ut till Friggahuset

Uthyrning Amhult 2 har tecknat hyresavtal med Friggahuset om en Elonbutik i kvarteret Signalflyget 1, Amhult 208:1.
Publicerad den 23 Augusti 2016

Hyresavtalet är femårigt och innebär att Friggahuset skall etablera en Elonbutik med inriktning på bland annat hushållsmaskiner och vitvaror. Avtalet avser cirka 480 kvadratmeter uthyrningsbar yta och samtliga handelsytor är i kvarteret Signalflyget 208:1 uthyrt. Fastigheten färdigställs i slutet av mars 2017 och inflyttning beräknas till våren 2017.

– Tecknandet av hyresavtalet är ännu ett steg på vägen i produktionen av Amhult Centrum. Vi är stolta över att kunna erbjuda nyproducerade, moderna och ändamålsenliga lokaler mycket bra beläget vid resecentrum i Torslanda. Butiken kommer att komplettera handeln i Torslanda och bidra till ett större utbud. Samtidigt kan vi glädja oss åt att Amhult inte har några vakanser av handelslokaler i sitt hyresbestånd, säger vd Maria Nord Loft.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Newsec-profilen: Därför är standardiserad digitalisering nödvändig

Teknik Fastighetsbranschen står inför ett förändringstryck och måste leva upp till myndigheternas och hyresgästernas krav. Men just nu råder en nybyggaranda när det gäller digitalisering i branschen och det saknas tydliga ramar och regler. Christoffer Börjesson är head of digital accelerator på Newsec och har tydliga tankar om hur digitaliseringen bör standardiseras för att lyckas uppnå målet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige