Image

AMF Fastigheter startar ny avdelning

Bolag AMF Fastigheter skapar den nya avdelningen Stadsutveckling och marknad från och med den 1 april. Karolin Forsling blir chef för avdelningen.
Publicerad den 19 Mars 2014
Karolin Forsling. Bild: AMF Fastigheter
Karolin Forsling. Mats Hederos. Bild: AMF Fastigheter
Mats Hederos.

– Stadsutveckling och marknad som område är betydelsefullt för oss. Genom att kraftsamla kring stadsutveckling och marknad fullföljer vi vår idé att skapa attraktiva platser där människor vill vara, säger Mats Hederos, vd för AMF Fastigheter.

AMF Fastigheter driver ett antal stora bygg- och stadsutvecklingsprojekt, bland annat i Galleriankvarteret i centrala Stockholm.

– Vi äger fastigheter i centrala Stockholm med stor utvecklingspotential. Stadsutveckling kräver långsiktigt och strategiskt arbete tillsammans med bland annat Stockholm Stad och andra fastighetsägare för att skapa god lönsamhet. Det här är ett naturligt steg i den långsiktiga plan för bolaget vi arbetar med sedan många år tillbaka, säger Karolin Forsling.

Karolin Forsling har närmare 20 års erfarenhet från handels- och stadsutveckling. I oktober 2013 utsågs Forsling till en av världens mest innovativa stadsutvecklare av UBM Future Cities. Hon uppmärksammades bland annat för skapandet av Mood Stockholm och sitt stora engagemang för att omvandla Stockholm city. Karolin Forsling behåller dessutom sitt ansvar som affärsområdeschef för Retail.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige