Image

AMF Fastigheter nytecknar 9 000 kvadratmeter i Marievik

Uthyrning Under 2017 har AMF Fastigheter hyrt ut och omförhandlat totalt 9 000 kvadratmeter till fyra hyresgäster i Marievik. Nya hyresgäster är Sortera Group och XLN Audio. UC och Heidelberg Cement har utökat sina kontorsareor och förlängt sina kontrakt.
Publicerad den 17 Oktober 2017
Marievik. Bild: Gustav Kaiser
Marievik.

AMF Fastigheter har förlängt hyresavtalen med UC, Sveriges ledande affärs- och kreditinformationsleverantör, och Heidelberg Cement. Med de nya avtalen utökar UC sin area med cirka 800 kvadratmeter till 5 700 kvadratmeter och Heidelberg Cement utökar med cirka 400 kvadratmeter, till cirka 2 350 kvadratmeter. Dessutom har ett antal nya hyresgäster tillkommit. Både miljöbolaget Sortera Group och mjukvaruföretaget XLN Audio kommer att flytta till Marievik.
Sammanlagt hyr de fyra företagen 9 000 kvadratmeter av AMF Fastigheter.

– Vi är jätteglada att både UC och Heidelberg Cement väljer att stanna i Marievik. Och inte minst är det fantastiskt att få nytillskott i Sortera Group och XLN Audio. Marievik har stor potential och med en bra blandning av verksamheter finns alla förutsättningar för att området ska fortsätta att utvecklas positivt, säger Per Helgesson, marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.

UC förlänger sitt kontrakt till 2023 och Heidelberg Cement förlänger till 2022. Sortera Groups och XLN Audios respektive kontrakt löper till 2022.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige