Image

Älvstranden rekryterar kommunikationschef

Karriär Susanne Junkala har rekryterats till tjänsten som ny kommunikationschef på det kommunala bolaget Älvstranden Utveckling i Göteborg. Hon tillträder tjänsten i början av oktober.
Publicerad den 15 Augusti 2017
Susanne Junkala. Bild: Älvstranden Utveckling
Susanne Junkala.

Susanne Junkala kommer närmast från tjänsten som kommunikationschef i Kungälvs kommun där hon arbetat i kommunledningen med att utveckla den interna och externa kommunikationen. Innan dess var hon nyhetschef för TV4 Nyheterna Väst.

- Vår uppgift att utveckla Göteborg längs Göta Älv ska utföras med aktiv öppenhet, vilket innebär att vi behöver kommunicera med en stor mängd intressenter för att lyckas. Susannes personlighet och bakgrund passar väldigt fint för uppgiften. Hon är en modig och framåt person som gärna trampar nya vägar. Dessutom har hon en kombination av erfarenheter från både kommunledning och nyhetsredaktioner, vilka berör flera viktiga dimensioner i vårt kommunikationsarbete, säger Lena Andersson, vd för Älvstranden Utveckling.

Förutom bolagets kommunikation omfattar uppdraget även kommunikation för Älvstaden, som är Nordens största stadsutvecklingsprojekt.

- Älvstranden jobbar med utveckling och det passar mig och mitt sätt att leda. Jag tror att det jag har lärt mig genom att ha arbetat både inom media och i en kommun, är värdefullt att ha med sig i arbetet med att utveckla kommunikationen på Älvstranden Utveckling, säger Susanne Junkala.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige