Image

Alecta bygger nytt på A6

Uthyrning Alecta bygger 2 100 kvadratmeter nya handelsytor på A6 handelsområde i Jönköping. 85 procent av ytorna är uthyrda och öppning är planerad till oktober 2015.
Publicerad den 25 November 2014
Alecta bygger nytt i Jönköping. Bild: Alecta
Alecta bygger nytt i Jönköping.

De nya hyresgästerna är: Pizza Hut, Chop Chop Asian Express, hästsportbutiken Hööks och Djurmagazinet.

- Det är glädjande att vi nu kan utöka A6-området med kända och uppskattade restaurangkoncept samt bredda utbudet för husdjurs- och hästägare, vilket kommer att öka A6 attraktivitet ytterligare, säger Lars Bröms, centrumchef på A6 för Newsec som förvaltar handelsområdet på uppdrag av Alecta.

- Det är ett stort intresse för butikslokaler på A6 vilket borgar för ytterligare utveckling av området, säger Anders Grehag, asset manager på Alecta.

- A6 är en mycket spännande marknadsplats för oss. Det stora upptagningsområdet i Jönköping precis vid E4 ger ett stort kundflöde. Vi räknar med många matgäster och kommer att anställa ett 20-tal medarbetare, säger Björn Källström, vd för Pizza Hut Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige