Image

Äldreboende med sport- och spainriktning

Bygg/Arkitektur Våren 2018 är det inflyttning i ett nytt Attendo-äldreboende i Kävlinge. Eirhem äger fastigheten och MTA bygger.
Publicerad den 8 December 2016
Attendos nya äldreboende i Kävlinge får sport- och spainriktning. Bild: Attendo
Attendos nya äldreboende i Kävlinge får sport- och spainriktning.

Boendet, med 72 lägenheter, blir ett livsstilsboende med inriktningen sport och spa.
Äldreboendet kommer att byggas på Lyckliga gatan och är preliminärt klart för inflyttning våren 2018.

- Äntligen är arbetet igång och vi ser fram emot när livsstilsboendet är färdigt. I en tid då vi lever allt längre är det viktigt med välmående, välbefinnande och vardagsmotion. Därför tror vi att inriktningen mot sport och spa kommer att bli ett uppskattat tillskott till Kävlinge kommun, säger Malin Fredgardh Huber, regionchef på Attendo.

Livsstilsboendets inriktning på sport och spa innebär flera aktiviteter med fokus på välbefinnande och träning. Gymmet kommer att möjliggöra träning, både individuellt och i grupp. Spa-delen inbjuder till avkoppling i form av exempelvis varma bad, massage och kroppsvårdsbehandlingar.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige