Image

Agoras tf vd lämnar för Sagax

Karriär Agoras tf vd och CFO, Agneta Segerhammar, har beslutat att lämna bolaget. Istället blir hon ekonomichef på Sagax.
Publicerad den 16 Januari 2018
Agneta Segerhammar Bild: Agora
Agneta Segerhammar

Agneta Segerhammar har varit CFO på Agora sedan september 2015 och utsågs till tillförordnad vd i december 2017. Hon lämnar Agora på egen begäran och kommer att vara kvar till slutet av april. Styrelsen har sedan tidigare påbörjat rekrytering av en permanent vd och inleder nu även rekrytering av en ny CFO.

Agneta Segerhammars nya tjänst blir som ekonomichef på Sagax. Hon har tidigare även haft befattningar som Finance Director på Steen & Ström Sverige  och CFO på Areim.

Tjänsten tillträds under april 2018. Sagax nuvarande ekonomichef, Peter Larsen, har som meddelades den 21 november 2017 valt att lämna bolaget på egen begäran och står till bolagets förfogande till den 31 maj 2018.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Samfastigheter-toppen: "SBB:s fall präglar fortfarande mycket av segmentet"

Bolag Hur ser möjligheter till investeringar och nya projekt inom LSS-boenden ut idag? Vad krävs för att investeringsviljan ska vakna igen? Poyan Katebi, vd för Samfastigheter, menar att läget är betydligt bättre nu än för bara sex månader sedan, men att storbankerna fortfarande ser risker som kanske inte finns. – Det är bättre dialoger nu, det känns som att vi skulle kunna komma i gång, men hel branschen har fortfarande som en blöt filt över sig, säger Poyan Katebi.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige