Image

Agora emitterar obligationslån

Ekonomi/Finansiering Agora emitterar ett icke-säkerställt obligationslån om 150 miljoner kronor på den svenska marknaden.
Publicerad den 19 September 2016

Obligationslånet har en löptid om tre år och löper med en rörlig ränta om Stibor 3M + 6,5 procent. Slutligt förfall är den 23 september 2019 och obligationslånet har ett rambelopp om 500 miljoner kronor.

Agora kommer att ansöka om notering av obligationslånet på Nasdaq Stockholm. Emissionslikviden kommer att användas till att finansiera det annonserade köpet av två fastigheter i Västerås samt till generella verksamhetsändamål.

Arctic Securities har varit finansiell rådgivare och Bookrunner i samband med obligationsemissionen och MAQS Advokatbyrå har varit juridisk rådgivare till Agora.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige