Image

Acrinova köper i Landskrona

Transaktioner Acrinova köper en fastighet om 15 800 kvadratmeter i Landskrona.
Publicerad den 30 Oktober 2017

Acrinova förvärvade den 27 oktober fastigheten Förrådet 12 i Landskrona. Fastigheten har en uthyrbar yta på cirka 15 800 kvadratmeter, och ytorna disponeras för lager/kontor/industri. Förvärvet sker genom en bolagsaffär. Köpeskillingen grundar sig på ett fastighetsvärde om 45 miljoner kronor. En del av köpeskillingen har erlagts genom att Acrinova utger 46 154 aktier à 65 kronor, det vill säga tre miljoner kronor, till säljaren. Resterande del av affären finansieras genom egna medel och banklån.

– Fastigheten har ett väldigt bra läge i Landskrona och ger från start ett bra kassaflöde. Fastigheten är uthyrd till 70 procent, och det finns uthyrningspotential kvar som kommer att ge mervärde framöver, säger Acrinovas vd Ulf Wallén.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige